Control

Flotte

Capacele Spytank pot fi echipate cu dispozitive electronice pentru gestionarea exactă și controlul flotei dvs. Acestea analizează comportamentul vehiculelor și transmit datele colectate la un server securizat, accesibil 24 / 24. Datorită acestui sistem, puteți accesa o serie de informații pentru a optimiza gestionarea flotei dvs.:

Geolocalizarea vehiculelor dvs. vă va informa cu privire la poziția exactă a flotei în timp real. De asemenea, permite detectarea oricărei deschideri a rezervorului în zone neobișnuite.

Consumul la litru se obține cu ajutorul jojei ultra-moderne de combustibil integrate în capacul de rezervor Spytank. Acesta oferă o precizie de neegalat de 1,25% și permite urmărirea, cu precizie de litru, a consumului flotei, dar detectează şi o schimbare suspectă a cantității de combustibil din rezervor.

Performanța flotei dvs. poate fi analizată în mod eficient și punctual pe un anumit caz, printr-o serie de date și statistici colectate de sistemul Spytank. Kilometrajul, rotațiile/minut, poziția în timp real, timpul de rulare, timpul de staționare, timpul de oprire a motorului și alți parametri vă oferă informații directe și detaliate asupra productivității.