Ons concept: een intelligente dop

Spytank is een jonge Belgische onderneming gevestigd in Henegouwen, die werd opgericht door twee deskundigen in de transport- en mobiliteitssector. Onze doelstelling? U helpen om het brandstofverbruikvan uw vloot te beveiligen en te optimaliseren.
Hiertoe hebben we een gamma intelligente tankdoppen ontwikkeld om uw brandstof te beveiligen en te beheren.

Bij de ontwikkeling van al onze producten en diensten worden onze waarden strikt nageleefd: Eenvoud, innovatie, rendabiliteit voor onze klanten, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid.

EFFICIËNT

Onze doppen optimaliseren de veiligheid van uw vrachtwagentanks en beschermen u tegen diefstal, het leegpompen van brandstof, fraude en het onrechtmatig verkrijgen van brandstof.

BEWAKING 24U/24

We garanderen een doorlopende opvolging van uw vloot via een beveiligde internetverbinding die 24u/24 en 7d/7 toegankelijk is, zowel wanneer de voertuigen rijden als wanneer ze stilmeterstaan.

NAUWKEURIG

Onze brandstofpeilstok biedt een ongekende nauwkeurigheid op de markt: 1.25%, of een marge van max 5l voor een tank van 400l, waardoor de kleinste abnormale wijziging van het niveau opgespoord kan worden.

EENVOUDIGE INSTALLATIE

De Spytank-producten zijn universeel en worden gemakkelijk geïnstalleerd op alle soorten tanks, zonder speciale handelingen die door uw personeel uitgevoerd moeten worden.

VOLLEDIG

Naast de beveiliging van tanks, kunnen de Spytank-doppen uitgerust worden met peilsmeters en communicatiemiddelen die het beheer van uw vloot vergemakkelijken.

REACTIEF

Ons instelbaar alarmsysteem waarschuwt u binnen de twee minuten alser een diefstal of een verdachte toestandgebeurt, end it per sms of per e-mail.