Reactivite

Alerte

Pe lângă o mai bună gestionare a flotei dvs. (link), sistemul Spytank vă informează imediat asupra unei situații pe care o consideră riscantă. Aceste alerte trimise prin telefon sau e-mail într-un interval de două minute de la evenimentul suspect vă permit să reacționați rapid în cazul unui furt, de exemplu.


Acest sistem de alarmă este complet personalizabil în funcție de nevoile și preferințele dvs. Spytank are peste 25 de scenarii predefinite care pot necesita atenția dvs. sau plasarea unei alarme, mai ales o scădere bruscă a nivelului de combustibil, deschiderea unui rezervor plin sau într-o zonă geografică neautorizată etc.


Aceste situații pot fi clasificate pe trei nivele în funcție de vigilența dvs.: info, avertizare și alarmă. Statutul „info” pur și simplu înregistrează evenimentul. Acesta este folosit în special pentru a vă informa despre deschiderea rezervorului sau oprirea vehiculului. Statutul „avertisment” vă aduce la cunoştinţă situațiile despre care doriți să fiți informat fără a declanșa o alarmă. Este util, de exemplu, pentru semnalarea deschiderii unui rezervor atunci când vehiculul este în mișcare. În cele din urmă, statutul „alertă” vă avertizează imediat despre evenimente la alegere, cum ar fi deschiderea rezervorului în afara intervalelor orare.