Servicii SECURITATE

Sécurité

Combustibilul este una dintre cele mai importante cheltuieli pentru companiile care activează în sectorul rutier. Produsele Spytank protejează eficient rezervoarele flotei dvs. împotriva pierderii sau risipei de combustibil.

Fie că este vorba despre furt, sifonare sau utilizarea combustibilului în alte scopuri decât cele prevăzute, produsele noastre Spytank reprezintă o soluție la orice problemă:

Se potrivește tuturor tipurilor de rezervoare și oferă o protecţie reală împotriva tentativelor de furt din exterior. Fiind universal, este ușor de instalat și nu necesită o manipulare specială. Pentru o securitate absolută, acesta poate fi, de asemenea, echipat cu un dispozitiv care vă anunță deschiderea și închiderea rezervoarelor, în funcție de poziția autovehiculului.

AntisifonulSpytank vă protejează împotriva sifonării, având o eficacitate de neegalat pe piață. Spre deosebire de dispozitivele antisifon tradiționale, antisifonulSpytank nu are nicio zonă de decantare și acoperă întregul rezervor. În plus, acesta nu afectează deloc rata de absorbție, având o capacitate de absorbție de 120 l/minut.

Joja de combustibilSpytank vă informează în permanență despre cantitatea de motorină din rezervoarele dvs. Această jojă vă permite să contracarați orice utilizare a combustibilului în alte scopuri, datorită preciziei sale incomparabile de 1,25%, adică o estimare exactă de aproximativ 5 litri pentru un rezervor de 400 de litri.