SPYTANK: CEA MAI BUNĂ soluție împotriva furtului și a risipei de combustibil

Spytank este o companie belgiană recent înființată, cu sediul în Hainault, creată de doi experți din sectorul transporturilor și mobilității.

Scopul nostru? Vă ajutăm să securizaţi și să optimizaţi consumul de combustibil al flotelor dvs. În acest scop, am dezvoltat o gamă de capace de rezervor inteligente pentru asigurarea și gestionarea combustibilului.

Toate produsele și serviciile sunt dezvoltate cu respectarea strictă a valorilor noastre: simplitate, inovare, rentabilitate pentru clienții noștri, fiabilitate și precizie.

Eficient

Capacele noastre optimizează siguranța rezervoarelor camioanelor dvs. și vă protejează împotriva furtului, sustragerii, fraudării și folosirii combustibilului în alte scopuri decât cele prevăzute.

Supraveghere 24h/24

Vă garantăm monitorizarea continuă a flotei prin intermediul unei conexiuni securizate la Internet accesibilă 24 / 24 și 7/7, indiferent dacă vehiculele se deplasează sau staționează.

Precis

Joja de combustibil pe care o producem oferă o precizie de neegalat pe piață: 1.25%, adică o marjă de 5 l pentru un rezervor 400 l, pentru detectarea celei mai mici variații anormale a cantităţii de combustibil.

Instalare simplă

Produsele Spytank sunt universale și sunt ușor de instalat pe toate tipurile de rezervoare, fără nicio manevră specială de efectuat de către personalul dvs.

Complet

Pe lângă securizarea rezervoarelor, capacele Spytank pot fi echipate cu aparate de măsură și instrumente de comunicare care facilitează gestionarea flotei.

Reactiv

Pe lângă securizarea rezervoarelor, capacele Spytank pot fi echipate cu aparate de măsură și instrumente de comunicare care facilitează gestionarea flotei.