Volledige beveiliging van uw brandstof

Sécurité

Brandstof is één van de grootste uitgavenposten voor de ondernemingen van de transportsector. De Spytank-producten beschermen de tanks van uw vloot efficiënt tegen elk brandstofverlies of -verspilling.

Diefstal, overpompen of onrechtmatig verkrijgen van brandstof is verleden tijd met onze Spytank-producten:

De Spytankdop past zich aan alle tanktypes aan en biedt een echte bescherming tegen externe diefstalpogingen. De dop is universeel, gemakkelijk te installeren en vereist geen speciale handelingen. Voor een absolute beveiliging kan hij ook uitgerust worden met een installatie die u waarschuwt bij het openen en het sluiten van de tanks volgens de positie van uw voertuigen.

De Spytank-antihevel beveiligt u tegen het overpompen met een efficiëntie die op de markt zijn gelijke niet kent. In tegenstelling tot de traditionele antihevels heeft de Spytank-antihevel geen enkele afvlakkingszone en bedekt hij uw volledige tank. Hij heeft daarenboven geen enkele impact op het absorptiedebiet, met een debietcapaciteit van 120l/minuut.

De Spytank brandstofpeilmeter informeert u permanent over de hoeveelheid diesel die zich in uw tanks bevindt. Met deze peilstok kan u de minste onrechtmatige verkrijging van brandstof tegengaan dankzij zijn onvergelijkbare nauwkeurigheid van 1,25%, een nauwkeurige schatting tot op 5 liter voor een tank van 400 liter.